Producten

Huiswerkbegeleiding

Wil je een of twee middagen in de week in een rustige, huiselijke omgeving onder begeleiding je huiswerk maken? Meld je dan aan voor de huiswerkbegeleiding op maandag- en/of woensdagmiddag. Als het nodig is, help ik je ook met het plannen van je huiswerk voor de rest van de week.

Aanmelden

 

Wiskundehulp

Heb je moeite met het vak wiskunde en wil je extra hulp. Ik geef individuele begeleiding voor het vak wiskunde. Het kan gaan om bijles, het wegwerken van kennishiaten of het overwinnen van wiskundeangst.

Aanmelden

 

Club Einstein

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Houd je ervan om logische puzzels op te lossen? Ben je nieuwsgierig? Vind je het leuk om samen met leeftijdgenoten op zoek te gaan naar antwoorden op de vragen die jullie bezighouden? Dan is Club Einstein iets voor jou! Iedere donderdagmiddag van 15.30u tot 17.30u.

Aanmelden

 

Workshops

Voor jongerencentra, scholen en andere organisaties die activiteiten voor jongeren organiseren: ik bied verschillende workshops voor jongeren op het raakvlak van wiskunde en vrije tijd, zoals ‘Maak je eigen spel’, ‘Optische illusies’ en ‘Hoe word ik een groot denker?’

Neem contact op voor meer informatie.

 

Plusklas wiskunde en filosofie

Voor groep 7/8 van de basisschool heb ik een lessenreeks wiskunde en filosofie voor meerbegaafde en hoogbegaafde leerlingen in ontwikkeling.

Neem contact op voor meer informatie.